AUTHORITY - Arabelle Ferket

... was zeer tevreden over je vertaalwerk en we zullen zeker opnieuw beroep op je doen bij volgend vertaal of admin. werk. www.authority.agency

 

 

BELLINGUA - Dhr. Nicolas Belpalme

Beste Nora, we zijn heel blij met de samenwerking en zien we de toekomst positief tegemoet!

 

 

SECRETARY PLUS - Mevr. Stéphanie Lambertz (Consultant)

Nora heeft jaren ervaring in een management ondersteunende functie.  U zal haar leren kennen als een aangename, gemotiveerde dame die een hele grote inzet zal tonen. Een rustige dame aan wie je veel kan vragen.  Ze werkt bij voorkeur in een ondersteunende rol en werkt administratief en nauwkeurig.  Ze kan prioriteiten inschatten en weet perfect haar werk te organiseren.  Haar talenkennis is echt uitstekend maar ook haar kennis van de verschillende pc-programma’s is heel erg goed.  Ze leert ook gemakkelijk nieuwe programma's aan.

BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP - Mevr. Christa Vandewiele (Division Manager)

Mevr. Vandewiele was heel positief over de samenwerking met Nora:

Ze werkt heel efficiënt en goed georganiseerd.  Discretie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn drie competenties die Nora typeren.  Daarnaast gaat ze op een creatieve manier nieuwe projecten opstarten.  Deze dame toont een hele sterke betrokkenheid.  Indien mevr. Vandewiele een openstaande functie heeft dan zou ze haar onmiddellijk aannemen.

LURGI LENTJES AG - Dhr. Harry Kraft (Site Manager)

Perfecte samenwerking!!! Zeer stressbestendig, werkt zeer gestructureerd en stipt en efficiënt, zeer geconcentreerd te werk, werkt zeer snel, kan goed organiseren!!!